اسدالله بيات ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور براي تجهيز و مرمت اين بازارچه اعتبار 130 ميليون توماني در نظر گرفت.
وي با اشاره به اينکه در اين بازارچه قبل از اين مغازههاي عرضه چرم همدان بر پا بوده است، اظهار داشت: بر همين اساس تصميم گرفتيم اين بازارچه دائمي را بر مبناي چرم استان پايه گذاري کرديم.
رييس سازمان ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: با اعتبار دريافتي از معاونت صنايعدستي و هنرهاي سنتي 95 درصد از فعاليت مربوط به مرمت و احياء اين بازارچه به پايان رسيد.
بيات با بيان اينکه اعتبار دريافتي در بخش مرمت هزينه شده است، گفت: براي مرمت و احياء اين بنا و تبديل آن به بازارچه صنايعدستي صد در صد اعتبار دريافتي هزينه شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: عمليات بام سازي، کف سازي، مرمت ديوارها، درها و پنجرههاي اين بنا به پايان رسيده و قابل بهره برداري است.
اسدالله بيات يادآور شد: اين مکان به دليل داشتن قدمت تاريخي براي استان همدان از اهميت ويژهاي برخوردار است ضمن اينکه سعي کرديم با تبديل اين مکان به بازارچه صنايعدستي ميان ميراث فرهنگي و صنايعدستي بيش از پيش نزديکي ايجاد کنيم.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان خاطرنشان کرد: با اتمام ساير اقدامات مربوط به مرمت اين بنا، شرايط براي ايجاد يک بازارچه صنايعدستي با محوريت چرم استان آماده ميشود.
111/
انتهای پیام/